·  TEL. 935 600 510 · EMAIL centre@safasp.net
 · 

Notícies

EDUCACIÓ ON LINE A L'ESO

29-05-2020
centre

Des de fa més de deu anys el nostre projecte educatiu a secundària està basat en el model digital i els alumnes estan avesats a treballar de manera autònoma i responsable amb un bon domini de tota mena d'eines informàtiques.

Però les circumstàncies actuals ens fan anar un pas més enllà i avançar vers una model de classe totalment on line. Els professors ja fa dies que treballen per tenir-ho tot enllestit per al pròxim dilluns 30 de març i estan bastint una mediateca digital amb recursos audiovisuals per als alumnes.

La crisi actual, en aquest sentit, és una oportunitat per assajar noves metodologies com la Flipped Classroom, on el professor grava des de casa una classe amb els continguts de la sessió i l'alumne, un cop visionada l'explicació, pot començar a treballar amb activitats formatives. Els dubtes i dificultats es poden resoldre mitjançant fòrums o xats en línia amb el professor. A la secundària del Sagrada Família utilitzem intensivament l'eina Google Meet per fer vídeoconferències entre professors o entre professors i alumnes.

A més de les potencialitats que ja proporciona  la nostra plataforma on line, també estem treballant amb Google Classroom per aprofundir en el treball col·laboratiu i aprofitar les possibilitats d'integració amb altres eines que ofereix Google Apps for Education, com ara Calendar, Docs, realitat virtual, mapes 3D, Quizziz o EDpuzzle, per citar-ne algunes.

Seguim endavant al teu costat!


Xarxes socials: