·  TEL. 935 600 510 · EMAIL centre@safasp.net
 · 

Notícies

UN EQUIP DEL NOSTRE CENTRE PREMIAT ALS MSCHOOLS STUDENT AWARDS

11-06-2018
Centre

Dissabte 9 de juny va tenir lloc a la Farga de l'Hospitalet, amb més de 1000 assistents, la cerimònia de lliurament dels premis mSchools i un equip de 4t d'ESO va rebre el premi del públic per l'aplicació Cointy, concebuda per controlar el consum elèctric de qualsevol electrodomèstic mitjançant un endoll intel·ligent. L'equip guanyador està integrat per cinc noies:  Carla Maestre, Andrea Prieto, Ainhoa Agustín, Ainhoa Garcia i Paula Jiménez.

Equip County

Les alumnes que han desenvolupat Cointy rebran com a premi l'estada al a mSchools TechCamp, un campus d'estiu que combina activitats a l'aire lliure amb l'aprenentatge de diferents aspectes del desenvolupament digital

L'edició 2018 del certamen mSchools ha aplegat més de 1500 alumnes amb un total de 118 projectes.  El nostre col·legi hi ha participat a les modalitats App Education i Scratch Challenge i s'ha erigit en el centre amb més equips finalistes, amb un total de cinc.  

App Education, on hi ha concursat 4 equips del nostre col·legi , és una proposta didàctica centrada en el disseny i desenvolupament d'apps i té com a objectiu millorar les competències digitals i estimular l'emprenedoria dels alumnes, amb el suport d'experts del sector. L’objectiu de la modalitat Scratch Challenge, on ha estat finalista un equip de 1r d’ESO,  és fomentar l'aprenentatge de la programació entre els alumnes com a eina d'integració de les tecnologies a l'aula, mitjançant el desenvolupament de projectes a través del llenguatge Scratch.

Moltes felicitats a l'equip guanyador!

Equips finalistes


Xarxes socials: