·  TEL. 935 600 510 · EMAIL centre@safasp.net
 · 

Notícies

HOMENATGE A LA GERMANA MARIANA

07-10-2018
Centre

Cada any l’Ajuntament de Santa Perpètua ret homenatge a la persona més gran del poble amb motiu de la Setmana de la Gent Gran. A l’edició d’enguany l’homenatjada ha estat la nostra germana Mariana.

La cerimònia, que incloïa un sopar, va tenir lloc a una gran envelat instal·lat davant del nostre col·legi i hi van assistir les autoritats municipals i més de 900 persones. La germana Mariana va rebre una placa commemorativa i un ram de flors.

homenatge hermana Mariana

La nostra germana va néixer el 1922 a Barjacoba Pias, província de Zamora. 

Va ingressar a la Congregació el 28 de setembre de 1947 a Fuente del Maestre, província de Badajoz. Des d'allà va ser destinada a Bragança (Portugal) on va treballar a l’escola bressol i la llar d'infants durant sis anys, fins que va tornar a Madrid per fer els seus vots perpetus.

D'allà va traslladar-se a Sentmenat, a l'escola bressol, durant uns anys. És destinada també a Fuensalida, a Toledo, on ajuda en les tasques del col·legi i de la comunitat durant catorze anys.

S’instal·la a Barcelona, a la Residència Universitària, per ajudar amb les joves i les tasques domèstiques durant quatre anys. Després torna a Sentmenat fins que el 2013 arriba al nostre col·legi, on resideix des d’aleshores ajudant en diferents tasques de la comunitat, i sobretot amb el suport amb l’oració a les germanes i professors en el seu treball diari amb els alumnes.

La germana Mariana ha passat la major part de la seva vida a Catalunya i se sent molt feliç de ser entre nosaltres.

germana mariana


Xarxes socials: