·  TEL. 935 600 510 · EMAIL centre@safasp.net
 · 

Notícies

PROGRAMA D'ANIMACIÓ A LA LECTURA 2019

01-03-2019

El pròxim dimarts 22 de gener comença una nova edició del nostre programa anual d'animació a la lectura amb la presència a l’escola de diferents escriptors, autors d’obres que llegeixen els nostres alumnes durant el curs. Enguany comptarem amb la presència de Lluís Olivan, Pau Joan Hernández, Núria Homs, Eva Piquer i David Lozano.

El domini de la lectura és essencial en una societat com la nostra, on el desenvolupament dels individus en depèn en gran mesura. La competència lectora és important en multitud d’àmbits, des dels lligats al gaudi i al creixement personal fins als àmbits més instrumentals lligats a l’adquisició de nous coneixements i destreses.

A més de fomentar i consolidar hàbits lectors, la presència a l’escola dels autors d’obres literàries del currículum de primària i secundària permet els nostres alumnes intercanviar impressions amb els escriptors que els han estimulat la imaginació i els han obert les portes a nous mons de ficció. 

Dins del programa també s'hi inclou una tertúlia adreçada a pares i mares a partir del visionat de la pel·lícula Campeones.

Cartell amb del Programa d’Animació a la Lectura 2019


Xarxes socials: