top of page

FAQS ESO (PREGUNTES FREQÜENTS)

Quantes places oferiu per 1er ESO?
Aquest curs oferim 12 places a 1r d'ESO.

Quin és el preu de l'ordinador? Puc portar el que jo vulgui?

Des de l'escola hem apostat per un model en el que tots els alumnes tinguin el mateix model d'ordinador, ja que això facilita la feina de manteniment i actualització dels equips des de l'escola, estalviant molts problemes a les escoles. Tanmateix, al fer la compra massiva de ordinadors l'empresa distribuïdora ens regala 3 equips que són els que ens permeten lliurar equips de substitució als alumnes durant els dies que duri una reparació.

 

Fan servir llibres?

A l'ESO no hi ha llibres de text, ni llibres digitals des de fa 8 cursos. Els mestres preparen el seu material que el comparteixen amb els alumnes mitjançant la plataforma. Els alumnes han de prendre apunts a ma. A part de l'estalvi econòmic per a les famílies, hem pogut constatar en els 8 anys que portem amb aquest model d'aprenentatge que aquesta posta ha millorat considerablement l'atenció i el rendiment dels alumnes perquè els obliga a estar connectats a les classes. 

 

Quina modalitat de menjador teniu per la ESO?

A l'ESO el preu fixe de menjador permet, la modalitat de 5 dies o 3 dies. En el cas de la modalitat de 5 dies, els dimecres i els divendres els alumnes poden marxar a casa després de dinar. Podeu anar a la pestanya preus per veure el cost de cada modalitat.

 

Quin és l'horari a l'ESO?

L'horari és tots els matins de dilluns a divendres de 8h a 13;15h. Dilluns, dimarts i dijous també tenen classe per la tarda de 15h a 17h. Dimecres i divendres, no tenen classe  per la tarda.

Hi ha oferta d'extraescolars per les tardes que els alumnes de l'ESO no tenen classe?

Sí, els alumnes de l'ESO poden realitzar anglès amb l'acadèmia d'extraescolars, que a més els prepara pels examens de Cambridge. Els alumnes de l'ESO de l'acadèmia surten amb la titulació del First

bottom of page