top of page

FAQS INFANTIL (PREGUNTES FREQÜENTS)

Porten uniforme a Infantil?  Quin material necessiten?

A Infantil no portem uniforme. L'únic uniforme és el xandall de Psicomotricitat, la bossa de l'escola que porten a diari i la bata de l'escola de classe. Tant la bata de menjador como la bata de pintura pot ser qualsevol que tingueu a casa. A la bossa de l'escola portaran una carmanyola amb l'esmorzar i l'agenda de l'escola.

Com és l'adaptació a P3?

L'adaptació a P3 es realitza amb la idea que el primer contacte a la nova escola sigui agradable, progressiu i acollidor. Els primers dies de setembre us convidarem a visitar l'aula amb els vostres fills/es per a prendre un primer contacte. La durada del període d'adaptació dependrà de l'evolució dels nostres petits infants. Durant els 3 primers dies de setembre els alumnes suggerim a les famílies que portin els fills a un dels 2 torns: de 9:00 a 10:45h i de 11:15 a 12:50h.  Les tardes es deixen a criteri de les famílies segons com arribin a casa. A partir del quart dia ja comencem amb l'horari normal. Durant les primeres setmanes, a l'aula hi hauran dos mestres mentre duri l'adaptació. Els alumnes podran utilitzar tant el servei d'acollida com del menjador des del primer dia. També els alumnes podran realitzar tot l'horari escolar si per motius laborals dels pares no poguessin dur a terme l'horari d'adaptació. 

Quin horari es fa després de l'adaptació?

L'horari passada l'adaptació és de de dillus a divendres, de 9:00 a 13:00h i de 15:00 a 17:00h. Sempre obrim 10 minuts abans tant a les entrades com a les sortides. 

 

Es fa adaptació també al menjador?

Sí, des del menjador també es treballa l'adaptació dels nostres infants. Cada grup-classe té un monitor/a de referència que fa tot el seu acompanyament. 

Es fa natació des de P3?

Sí, dins de l'horari, però a P3 iniciem l'activitat el mes de novembre per afavorir l'adaptació. L'activitat finalitza al maig.

 

Podran fer la migdiada al menjador?

Sí. Els alumnes podran fer sempre la migdiada després de dinar. Tenim una aula habilitada amb matalassos individuals. Les famílies només ens hauríeu de fer arribar el llençols de sota.

Es fa una reunió informativa de pares? Alguna entrevista individual?

Un cop heu entrat al nostre centre, us convocarem a una primera reunió general amb tots els pares de P3. En aquella reunió us explicarem com farem l'adaptació i alguns aspectes organitzatius o de funcionament de la nostra escola. També a la mateixa reunió us proposarem tres dies per fer una entrevista individual de 10 minuts amb el vostre tutor/a per a conèixer millor el vostre fill/a i mantenir un primer contacte amb vosaltres. 

bottom of page