top of page

POLÍTICA DE PRIVACITAT i AVÍS LEGAL

POLITICA DE PRIVACITAT

La utilització d'aquesta web i dels seus formularis requereix l'acceptació del tractament de les dades de l'usuari d'acord amb aquesta política de privacitat, incloent la recopilació de dades d'accés i l'enviament d'informació comercial per via electrònica.

Responsable del tractament de les dades i informació de contacte

El responsable és: COL·LEGI SAGRADA FAMÍLIA 

Adreça: C/PUIG I CADAFALCH, 50 

08130 SANTA PERPETUA DE MOGODA

Dades de contacte del responsable: centre@safasp.net

Dades de contacte del delegat de protecció de dades: dpd@safasp.net

Finalitat del tractament de les dades

Les dades es tracten amb l'objectiu de proporcionar accés als continguts en línia de la web així com atendre les sol·licituds dels usuaris del web, portar un registre de visites (adreces IP, dades del navegador, país, pàgina accedida, etc.) a efectes estadístics, aplicar mesures encaminades a la seguretat de la web, i en el seu cas l'enviament d'informació comercial sobre els nostres productes i serveis per via electrònica.

En cas d'emplenar algun dels formularis serà necessari facilitar determinades dades personals, les quals es tractaran per a la finalitat per a la qual es sol·liciten.

Legitimació

Les dades es tracten sobre la base del consentiment de l'usuari, compliment d'obligacions legals i, al seu cas, execució d'un contracte o pre-contracte.

Destinataris i transferències

  1. Destinataris: COL·LEGI SAGRADA FAMILIA i, si s’escau, altres centres de la Congregació HERMANAS DE LA CARIDAD Y DEL SAGRADO CORAZÓN DE JESÚS.

 

No es preveu la transferència internacional (fora de l'Espai Econòmic Europeu), excepte amb fins d'emmagatzematge, i en tot cas sobre la base de l'existència d'una decisió d'adequació, d'acord amb la existència de garanties adequades, així com entitats adherides a l'acord privacy shield (http://www.privacyshield.gov)

Termini de conservació de les dades

Almenys durant els terminis establerts per la legislació aplicable i en tot cas mentre es mantingui la vigència del consentiment

Drets de les persones

Els afectats tenen dret a: accedir, rectificar i suprimir les seves dades; sol·licitar la portabilitat de les seves dades; oposar-se al tractament o sol·licitar la seva limitació; retirar el consentiment prestat, si és el cas.

Per aquest fi poden enviar la seva sol·licitud per escrit o correu electrònic a l'adreça del responsable, incloent la referència "Protecció de dades".

Per facilitar la identificació, recomanem que el titular de les dades adjunti a la sol·licitud la còpia del DNI/passaport.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l'Autoritat de Control de protecció de dades.

Veracitat i actualització de les dades

L'usuari ha d'emplenar els formularis amb dades reals, exactes, completes i actuals. L'usuari no introduirà dades corresponents a una altra persona; el COL·LEGI SAGRADA FAMÍLIA entendrà que les dades han estat facilitades pels seus titulars. L'usuari serà l'únic responsable de qualsevol perjudici, directe o indirecte, que pogués ocasionar a qualsevol persona a causa de l'emplenament del formulari amb dades falses, inexactes, incompletes, no actualitzades o relatives a una altra persona.

L'usuari haurà de comunicar qualsevol modificació en les dades proporcionades amb la finalitat de mantenir les seves dades degudament actualitzades.

Seguretat de la informació

El COL·LEGI SAGRADA FAMÍLIA ha pres totes les mesures legalment requerides per a la protecció de dades personals; així mateix, ha adoptat tots els dispositius tècnics al seu abast per evitar la pèrdua, el mal ús, l'alteració, l'accés o el robatori de les dades personals facilitades pels usuaris de la web. L'usuari tindrà en compte, no obstant això, que les mesures de seguretat a Internet no són absolutament inviolables.

Menors d'edat

El COL·LEGI SAGRADA FAMÍLIA prohibeix l'ús dels seus serveis web als usuaris menors de catorze anys, excepte consentiment exprés dels seus pares o tutors.

En cap cas el menor podrà facilitar dades al COL·LEGI SAGRADA FAMÍLIA que permetin obtenir informació sobre els membres del grup familiar, o sobre les característiques del mateix, tal i com dades relatives a l'activitat professional dels progenitors, informació econòmica, dades sociològiques o qualsevol altre, sense el consentiment del titular de tals dades.

 

Analítiques Web

Aquesta web utilitza diverses analítiques per conèixer la manera en què és buscada, accedida i utilitzada pel públic. Aquestes analítiques poden implicar la recopilació de dades de caràcter personal com per exemple l'adreça IP, la localització de la connexió, la informació sobre el software o hardware de navegació. Aquesta informació no s'associa als usuaris i s'utilitza amb la finalitat exclusiva d'obtenir dades estadístiques sobre l'ús de la web de l'empresa.

 

Utilització de funcions i complements de tercers

Aquesta web pot incorporar funcions i complements proporcionats per tercers per a diverses finalitats, com per exemple: analítiques web de tercers; mapes de tercers; vídeos de tercers; compartició a xarxes socials; etc.

Una funció o complement d'un tercer estableix una connexió directa entre el navegador de l'usuari i els dominis d'Internet controlats pel tercer, permetent la descàrrega i execució de la funció.

Així la majoria de complements de tercers recopilen quines pàgines visiten els usuaris per conèixer els seus interessos i poder oferir posteriorment publicitat adaptada als mateixos.

Utilització de la funció Google Analytics proporcionada per Google, Inc.

Aquesta web integra funcions analítiques de Google Inc (1600 AMPHITHEATRE PARKWAY, MOUNTAIN VIEW, CALIFÒRNIA, USA) per conèixer la manera en què és buscada, accedida i utilitzada pels usuaris. Per a això, en usar aquesta web el navegador de l'usuari estableix una connexió directa amb els servidors del domini d'Internet google.com i altres dominis de Google. Això permet a Google registrar l'activitat de l'usuari així com informació relativa a la seva adreça IP. Google Analytics fa ús de cookies persistents per elaborar estadístiques anònimes sobre l'ús d'aquesta web, conforme a la següent política de privacitat: https://www.google.com/analytics/learn/privacy.html?hl=ca. En utilitzar aquesta web l'usuari dona el consentiment per al tractament de les seves dades a Google per a les finalitats indicades.

 

Utilització de funcions proporcionades per Google, Inc.

Aquesta web integra funcions de Google Inc (1600 AMPHITHEATRE PARKWAY, MOUNTAIN VIEW, CALIFÒRNIA, USA) com per exemple vídeos de Youtube, mapes i botons "+1". Per aquesta raó en utilitzar la web el navegador de l'usuari estableix una connexió directa amb els servidors del domini d'Internet google.com i altres dominis de Google. Això permet a Google conèixer que l'usuari ha visitat la web des de la seva adreça IP. Google fa ús de cookies persistents, emmagatzematge local i emmagatzematge local de Flaix en el dispositiu de l'usuari, per a diverses finalitats incloent la recopilació de l'activitat de l'usuari en Internet per oferir-li publicitat adaptada als seus interessos, conforme a les seves polítiques de privacitat: http://www.google.es/intl/es/policies/privacy/. En utilitzar aquesta web l'usuari dona el consentiment per al tractament de les seves dades a Google per a les finalitats indicades.

AVÍS LEGAL


Titularitat de la web i les dades de contacte

www.safasp.net és un domini D'internet que té com a propietari el COL·LEGI SAGRADA FAMÍLIA (en
endavant, COL·LEGI SAGRADA FAMÍLIA) amb CIF/NIF R0800735C i domiciliat a C/ PUIG I
CADAFALCH, 50 08130 SANTA PERPÈTUA DE MOGODA (BARCELONA). Registre Generalitat de
Catalunya departament D'Ensenyament nº 08028485.
La finalitat de la web és mostrar les activitats i cursos del col·legi.
Pot contactar amb el propietari d'aquesta web a:
• Telefònicament, al número 935 600 510
• Per correu electrònic, dirigint-se a centre@safasp.net
• Per correu ordinari, dirigint-se a COL·LEGI SAGRADA FAMÍLIA, C/ PUIG I CADAFALCH, 50
08130 SANTA PERPÈTUA DE MOGODA (BARCELONA)
Per qualsevol aclariment no dubti contactar amb el COL·LEGI SAGRADA FAMÍLIA.


Condicions d'Ús de la web
Les presents condicions d'ús regulen l'accés a aquesta web per part dels clients del COL·LEGI SAGRADA
FAMÍLIA i altres usuaris d'Internet. Per navegar a aquesta web, l'usuari manifesta la seva acceptació
sense excepcions de les presents condicions d'ús.
El COL·LEGI SAGRADA FAMÍLIA es reserva el dret unilateral de modificar les presents condicions
d'accés a la web, així com els continguts inclosos.


Limitació i exclusió de responsabilitat
El contingut d'aquesta web és de caràcter general i té una finalitat i efectes exclusivament informatius. El
COL·LEGI SAGRADA FAMÍLIA no accepta responsabilitat sobre qualsevol informació no elaborada per ell
o publicada al seu nom sense la seva autorització, així com responsabilitat derivada de la mala utilització
per tercers dels continguts.
L'usuari eximeix al COL·LEGI SAGRADA FAMÍLIA de qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de
les interrupcions de disponibilitat de la pàgina web, ja sigui per mal funcionament del servidor web o de les
aplicacions, de les infraestructures de comunicacions o del software i hardware utilitzats per a la
navegació.
En cas d'incloure enllaços a d'altres pàgines web, el COL·LEGI SAGRADA FAMÍLIA declina qualsevol
responsabilitat relacionada amb els accessos als mateixos.


Propietat intel·lectual i industrial
La totalitat d'aquesta web està protegida per les lleis de propietat Intel·lectual i Industrial. Tret que s'indiqui
el contrari, els drets de propietat intel·lectual respecte dels continguts corresponen en exclusiva al
COL·LEGI SAGRADA FAMÍLIA. L'usuari reconeix que l'ús dels continguts es limitarà estrictament a
finalitats particulars del propi usuari i que la reproducció, distribució, comunicació o transformació no
expressament autoritzada dels continguts mencionats constituiria una infracció dels drets de propietat
intel·lectual.
Així mateix, l'usuari s'abstindrà d'aplicar els continguts i principalment la informació de qualsevol tipus
obtinguda mitjançant aquesta web per remetre publicitat o comunicacions amb finalitats de venda directa
o de caràcter comercial; missatges no sol·licitats dirigits a una pluralitat de persones amb independència
de la seva finalitat. També s'abstindrà de divulgar de qualsevol manera aquesta informació.

www.safasp.net és un domini del COL·LEGI SAGRADA FAMÍLIA. No pot ser utilitzat, tret autorització
prèvia i expressa, en connexió amb altres productes o serveis que no siguin propietat del COL·LEGI
SAGRADA FAMÍLIA de cap manera que pugui causar confusió entre els nostres clients o descrèdit del
COL·LEGI SAGRADA FAMÍLIA.


Política per a enllaçar a aquesta web
Si qualsevol usuari, entitat o pàgina web desitgés establir algun tipus d'enllaç amb destinació a aquesta
web haurà de sol·licitar autorització prèvia a la realització de l'enllaç i per escrit.
A més, només es permet enllaçar a la pàgina d'inici de la web. L'enllaç ha de ser en la seva totalitat i
complet, és a dir, ha de portar a l'usuari a la pròpia adreça del COL·LEGI SAGRADA FAMÍLIA abarcant
completament l'extensió de la pantalla de la pàgina que conté l'enllaç. En cap cas, excepte autorització
expressa i per escrit del COL·LEGI SAGRADA FAMÍLIA, la pàgina que en realitzi l'enllaç en cap moment
podrà reproduir la web del COL·LEGI SAGRADA FAMÍLIA, ni incloure-la com a part del seu web ni dins
d'un dels seus marcs sobre qualsevol de les pàgines o continguts de la present web.
No s'inclourà cap manifestació falsa, inexacta o incorrecta sobre les pàgines d'aquesta web o els serveis
que en ella s'ofereixen.
L'enllaç no contindrà cap marca, nom comercial, rètol d'establiment, denominació, logotip, eslògan o altres
signes distintius pertanyents al COL·LEGI SAGRADA FAMÍLIA.
En cap circumstància el COL·LEGI SAGRADA FAMÍLIA no serà responsable dels continguts o serveis
posats a la disposició del públic a la pàgina web des de la qual es realitzi l'enllaç ni de les informacions o
manifestacions incloses en les mateixes.


Protecció de dades personals
La utilització d'aquesta web i dels seus formularis requereix l'acceptació del tractament de les dades de
l'usuari conforme a la nostra política de privacitat, incloent la recopilació de dades d'accés i l'enviament
d'nformació comercial per via electrònica.
Llegeixi detingudament la nostra política de privacitat per conèixer com el titular de la present web en fa
ús de les dades dels usuaris i com exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició.
Cookies
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per a diverses finalitats incloent analítiques i publicitàries
adaptades als interessos de l'usuari. Visualitzar aquesta web amb les cookies activades al navegador
implica l'acceptació del seu tractament conforme a la nostra política de cookies.
Llegeixi detingudament la nostra política de cookies per conèixer les tipologies de cookies emprades, i
com bloquejar-les o esborrar-les al seu navegador.


Prevalença de la versió espanyola
En cas que es tradueixi aquest avís legal a d'altres idiomes, quan existeixi alguna discrepància, la versió
espanyola prevaldrà.


Legislació i Jurisdicció aplicable
El present Avís Legal així com les relacions entre el COL·LEGI SAGRADA FAMÍLIA i els usuaris es
regiran per la normativa espanyola vigent i qualsevol controvèrsia se sotmetrà als Jutjats i Tribunals de
BARCELONA, excepte en el cas de consumidors i usuaris on s'aplicarà el fur imperatiu dels jutjats que
corresponguin al seu domicili.


© 2021 COLEGIO SAGRADA FAMILIA

bottom of page