top of page

ROBÒTICA I PROGRAMACIÓ

retol-bee-bots-removebg-preview.png
beebots-removebg-preview.png

INFANTIL

Iniciació a la robòtica i el pensament seqüencial previ a la programació amb les divertides abelles bee Bots

Amb la vista i els objectius posats en el futur del nostre alumnat i en les noves necessitats tecnològiques i informàtiques que la nostra societat requerirà en un futur per poder accedir al mercat laboral, des de l’escola ja portem anys implementant i donant l’oportunitat als nostres alumnes de poder formar-se en la robòtica i la programació, coneixements que creiem bàsics pel seu futur laboral i pel seu desenvolupament personal.

Amb aquesta idea, treballem la robòtica i la programació des de P3 fins a 4t d’ESO dins de l'horari escolar, adaptant cada any la nostra programació a les diferents innovacions en l’àmbit i a les necessitats dels nostres alumnes. Des del joc amb els Bee-bots fins a la creació d’apps per mòbils i tauletes amb App Inventor, passant per l’aprenentatge a través del Lego WeDo, Mindstorm,  Scratch, i Arduino entre d’altres, a la nostra escola creem alumnes motivats i preparats per les necessitats que el futur els hi demanarà.

La participació en concursos de programació com el HP Code Wars i els premis obtinguts els anys 2016, 2017 i 2018 en diferents concursos de renom i d'àmbit nacional com el MSchools Award organitzat pel Mobile World Congress ens avalen.

bottom of page